fbpx

GU10 tuinverlichting

Met de GU10 tuinverlichting van LignaLux is het eenvoudig je eigen look aan je tuin te geven en daarmee een unieke sfeer te creeren met deze tuinverlichting. Alle wandlampen zijn eenvoudig zelf te monteren aan ongeveer elk oppervlak. De lamp is zelf te plaatsen in het amatuur en kan op deze manier voorzien worden van een GU10 LED spot of halogeenlamp.

De GU10 buitenverlichting van LignaLux zijn leverbaar in een breed assortiment met snelle en veilige verzending!

Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis*

GU10 tuinverlichting geeft een unieke sfeer aan je tuin

Wandlampen of padverlichting vindt je in alle soorten en maten. Met deze GU10 tuinverlichting van LignaLux is het eenvoudig je eigen kleur en warmte aan je tuin te geven. Daarnaast is het zelfs mogelijk slimme verlichting te instralleren in de tuinverlichting. Ben je nou op zoek naar iets speciaals of bijzonder product zijn wij natuurlijk alttijd breikbaar via de klantenservice. Hier zijn wij tot 23:30 te bereiken voor al uw vragen over onze verlichting. Voor eenvoudige installatie zijn er ook verschillende installatie pakketen samengesteld om voor elke tuin de installatie zeer eenvoudig te maken.

GU10 tuinverlichten plaatsen met alle benodigdheden

Naast het grote aanbod in duurzame wandlampen en natuurlijk de houten tuinverlichting biedt LignaLux ook alle benodigde materialen om de verlichting zelf te instralleren. Hiervoor bieden wij voor alle lampen een installtie handleiding aan. Mocht je toch nog vragen hebben kan je natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze eigen klantenservice waar tot 23:30 mensen zitten te chatten om jouw persoonlijk te helpen. Wij raden altijd aan eerst goed de handleiding door te lezen en eventueel gebruik te maken van onze installatie sets. Hierbij zitten alle benodigdheden voor het aansluiten van je GU10 buitenverlichting.

Gratis verzending!

Bij alle bestellingen van LignaLux rekenen wij geen verzendkosten. Alle bestellingen worden zorgvuldig ingepakt door ons eigen inpakteam en klaargemaakt voor verzending zodat jouw verlichting helemaal intact bij jou aankomt. Bijna al onze bestellingen versturen wij via PostNL. Het is eventueel ook mogelijk een palletlevering te doen zodat jouw zending altijd goed aan zal komen.

De hoogste kwaliteit GU10 tuinverlichting voor buiten

LignaLux biedt op alle verlichting standaard 12 maanden garantie. Al onze GU10 wandlampen zijn getest door ons eigen team op werking en uiterlijk voordat wij ze naar je versturen. Om de levensduur van je verlichting optimaal te benutten is het altijd aangeraden de verlichting stevig op te hangen en evetuele kieren goed af te dichten. Hiermee verkom je dat er zich eventueel vocht achterin de lamp ophoopt.

Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze?

Heb je vragen over producten in onze webshop of over de installatie van je nieuwe verlichting? Neem dan gerust contact op met ons via de live chat (dagelijks beschikbaar tot 23:30), via telefoon of natuurlijk via de mail. In de meeste gevallen kunnen wij je direct helpen met je oplossen van je vraag of probleem. Mocht je nou helemaal niet uit de installatie komen? Dan is het altijd mogelijk een afspraak bij ons te maken en dan komen wij  persoonlijk langs om de verlichting bij je te installeren. Zo weet je zeker dat je altijd kan blijven genieten van je verlichting.

Start typing and press Enter to search