fbpx

Duurzame wandlampen

Altijd al op zoek geweest naar een duurzame wandlampen voor buiten? Een wandlamp geeft door zijn unieke uitstraling een rustige sfeer in de tuin. Alle wandlampen van Lignalux zijn voorzien van duurzame LEDs voor een optimale levensduur. De wandlampen van LignaLux zijn gemaakt van aluminium en roestvrijstaal en leverbaar in een breed assortiment met snelle en veilige verzending!

Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Wandlampen van de hoogste kwaliteit

De wandlampen van LignaLux zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit aluminium waardoor ze een uitstekende levenduur hebben. Tevens zijn alle lampen voorzien van een LED waardoor ook de lichtbron een zeer lange levensduur heeft. Heb je meerdere duurzame alumium wandlampen nodig kijk dan zeker ook eens naar een van onze vele voordeelsets voor een nog scherpere prijs op uw verlichting.

Wandlampen plaatsen met alle benodigdheden

LignaLux is ontstaan vanuit het grote aanbod houten tuinlampen maar tegenwoordig biedt LignaLux ook aluminium wandlampen en accesorieas aan. Voor de nog makkelijkere isntallatie van je nieuwe verlichting heeft LignaLux bij elke wandlamp een getaileerde beschijving voor het instralleren van je nieuwe wandlamp. Ook als je nog niet alle elektrische benodigheden hebt kan ook LignaLux je hieraan helpen. Dankzij onze handige installatie sets (met uitgebreide handleiding) is het een fluitje van een cent je verlichting zelf aan te sluiten. In een installatie set zit bijvoorbeeld alle bekabeling en kabeldozen om je wandlampen perfect en veilig aan te sluiten.

Daarom LignaLux!

Bij LignaLux rekenen wij op al onze bestellingen geen verzendkosten. Dit geldt zowel voor alle pakketjes binnen Nederland maar ook op alle zendingen naar Belgie reken wij geen verzendkosten. Alle pakketen worden netjes en zorgvuldig ingepakt in ons magazijn zodat je verlichting onbeschadigd bij jou aankomt!

Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze?

Heb je vragen over producten in onze webshop of over de installatie van je nieuwe verlichting? Neem dan gerust contact op met ons via de live chat (dagelijks beschikbaar tot 23:30), via telefoon of natuurlijk via de mail. In de meeste gevallen kunnen wij je direct helpen met je oplossen van je vraag of probleem. Mocht je nou helemaal niet uit de installatie komen? Dan is het altijd mogelijk een afspraak bij ons te maken en dan komen wij  persoonlijk langs om de verlichting bij je te installeren. Zo weet je zeker dat je altijd kan blijven genieten van je verlichting.

Start typing and press Enter to search