fbpx

Boomverlichting

Staat er in jouw tuin een boom die je graag perfect wilt verlichten? Bij LignaLux vind je alle lampen die helpen jouw boom perfect in de spotlights te zetten. Wij hebben een breed assortiment aan boomverlichting en grond stralers.

Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Boomverlichting

Heb jij in jouw tuin een prachtige boom staan die je wilt uitlichten, zodat dit element in jouw tuin nog beter in de spotlights staat en volledig tot zijn recht komt? Dan ben je bij LignaLux op het goede adres. 

Met boomverlichting kun jij jouw bomen in de spotlights zetten en creëer je tegelijkertijd hoogte in jouw tuin. Voor een optimale levensduur zijn alle lampen van LignaLux voorzien van duurzame LEDs. De grondspots in het boomverlichting assortiment wordt gemaakt van aluminium en roestvrijstaal.

Boomverlichting van de hoogste kwaliteit

Doordat de boomverlichting gemaakt wordt van de hoogste kwaliteit aluminium en rvs, hebben de grondspots een uitstekende levensduur. Dit in combinatie met de duurzame LEDs, maakt dat ook de lichtbron een lange levensduur heeft. Wij bij LignaLux vinden het belangrijk dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw verlichting. 

Plaatsing benodigdheden voor boomverlichting

Om de plaatsing van uw boomspots zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat u ook ’s avonds kunt genieten van uw prachtige tuin, levert LignaLux bij elke grondspot een gedetailleerde installatiebeschrijving. De installatiesets bevatten een uitgebreide handleiding waarin stap voor stap de plaatsing beschreven wordt, zodat u uw bomen perfect kunt uitlichten en uw verlichting veilig en wel kunt aansluiten.

Geen verzendkosten!

Op alle bestellingen binnen Nederland en België rekenen wij geen verzendkosten. In ons magazijn behandelen we jouw lampen met de uiterste zorg en verpakken wij deze zorgvuldig, zodat jouw verlichting onbeschadigd bij jouw thuis bezorgd wordt. 

Vragen over een van onze producten of heb je onze expertise nodig?

Wil je meer weten over een van onze producten of welke lamp geschikt is voor jouw toepassing? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via onze live chat, whatsapp, de telefoon of de mail. Geen vraag is te gek en wij kunnen je in de meeste gevallen direct helpen met een oplossing. Krijg je het zelf niet voor elkaar om de lamp te installeren? Het is bij ons altijd mogelijk om een afspraak te maken, dan komen wij de lamp bij jou persoonlijk installeren. Zo maken wij bij LignaLux een mooi verlichte tuin beschikbaar voor iedereen. 

Start typing and press Enter to search